Partners

Movement Academy ondersteunt door middel van het delen van kennis jouw ontwikkeling. We zorgen ervoor dat je de meest recente wetenschap direct kunt gebruiken in de praktijk! Dit ondersteunen wij met best practice kennis en kunde van superspecialisten op het gebied van sport en orthopedie.

Meer informatie


eHealth88 is een online marketing & communicatiebureau dat zorgt voor de online professionalisering van zorgorganisaties en praktijkhouders.

Meer informatie


Wij bemiddelen fysiotherapeuten in vaste en tijdelijke banen. Dit doen wij voor praktijken en zorginstellingen die op zoek zijn naar extra armslag. We verstaan ons vak. Niet alleen omdat we weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat, maar ook omdat we de weg kennen in ons uitgebreide netwerk en precies weten bij wie we moeten aankloppen voor uw personele vraagstuk. U kunt dit met een gerust gevoel in onze handen leggen. Wij zorgen ervoor dat u snel over de juiste versterking beschikt en zo de continuïteit van uw organisatie waarborgt.

Meer informatie


Als startende fysiotherapeut merk je dat het in Nederland best lastig is om de perfecte baan te vinden. Je wilt je doorontwikkelen en tegelijkertijd ook nog eens goed verdienen. Maar je bent niet de enige. Al enkele jaren zijn er voor elke fysiotherapie-vacature 3 kandidaten. In Zwitserland is dit juist omgekeerd! PhysioMatch heeft daar een groot netwerk en zo kunnen we jou laten kiezen uit 3 vacatures die passen bij jouw wensen. Je verdient daar ook nog eens heel goed. Het startsalaris ligt rond €5000,- en na aftrek van je belasting en zorgverzekeringspremie houdt je zeker €4000,- per maand over. Hebben we je interesse gewekt? Kijk dan eens op onze site www.physiomatch.nl/vacatures voor enkele vacatures in Zwitserland of neem gewoon contact met ons op, dan kunnen we jouw wensen bespreken.

Meer informatie


SAMEN AAN DE SLAG VOOR TEVREDEN KLANTEN Heeft u ook te maken met medewerkers die tijdelijk niet kunnen werken of is het (tijdelijk) drukker in uw praktijk/bedrijf? Moeten er in uw bedrijf dan ook alle zeilen worden bijgezet om de situatie op te vangen? Hoe kunnen we u helpen dat uw bedrijf doordraait ongeacht de wisselende zaken van alledag?

Meer informatie


Onze sponsoren